Μαλδίβες Exotic

Διάρκεια: 7,10 ημέρες

Μαλδίβες Exotic

Εικόνα ιδανική στον Ινδικό Ωκεανό. Προσφέρουμε διακοπές στις Μαλδίβες για πάνω από 15 χρόνια και υπάρχει ένας λόγος που είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός μας. Είμαστε the original Maldives experts και έχουμε επιλέξει τα αγαπημένα μας νησιά για εσάς. Νησιά εκθαμβωτικής λευκής άμμου πλαισιωμένα από κρυστάλλινα νερά, είναι η απόλυτη απόλαυση στην παραλία !

Καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τις Μαλδίβες • Οι θερμοκρασίες στις Μαλδίβες ποικίλλουν ελάχιστα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, κατά μέσο όρο 25-32 ° C • Η εποχή αιχμής είναι από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, όταν είναι πιο ζεστή και ξηρότερη. Οι Μαλδίβες είναι το απόλυτο μέρος για χαλάρωση. Εκεί είναι που χάνετε όλη η αίσθηση του χρόνου, σε ποια μέρα είναι και τι συμβαίνει αλλού. Αυτή είναι η πατρίδα του «καμία είδηση, κανένα παπούτσι» μετά από όλα. Απολαύστε το γκουρμέ δείπνο και τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα. Και αν οι εκπληκτικές απόψεις δεν είναι αρκετές, οι δραστηριότητες και οι εμπειρίες που προσφέρονται από το νησιωτικό σφύζουν από μια σειρά από θαλάσσια σπορ.

Η επιλογή των καταλυμάτων στις Μαλδίβες είναι εντυπωσιακά ποικίλη – από μικρά μπουτίκ καταφύγια με μόνο μια χούφτα δωμάτια σε μεγαλύτερα, all-inclusive θέρετρα με άφθονες εγκαταστάσεις αυθεντικά, ρουστίκ καταφύγια σε δροσερά και σύγχρονα ξενοδοχεία και παραλιακά μπανγκαλόου με τις πιο αποκλειστικές βίλες πισίνα υπερχείλισης. Όλα τα Resorts στο δικό τους νησί. Και επιβίβαση με ταχύπλοο ή υδροπλάνο για μεταφορά στο ξενοδοχείο σας είναι πολύ πιο συναρπαστικό από την καθημερινή βόλτα ταξί.

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων