Μαυρίκιος

Διάρκεια: 7,10 ημέρες

Μαυρίκιος

Σχεδιάζουμε αυτό που δεν είναι μόνο διακοπές !
Για τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες όπως των δελφινιών, το Ile aux Cerfs, το περπάτημα με την περιπέτεια των λιονταριών και πολλά άλλα, σας συνιστούμε να ολοκληρώσετε την κράτηση αρκετό χρόνο εκ των προτέρων σε, και για οποιαδήποτε περίοδο του έτους. Αυτό φυσικά είναι ακόμη πιο σημαντικό κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής (Δεκέμβριος – Μάρτιος), όπου συνήθως πραγματοποιούνται πλήρεις κρατήσεις για την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων και η προκαταβολή είναι απαραίτητη!

Ο παράδεισος του ινδικού ωκεανού με ιδιαίτερη και διαφορετική κουλτούρα και τοπία. Ένα ταξίδι στον Μαυρίκιο είναι μια διαφυγή στον Ινδικό Ωκεανό με κάτι επιπλέον. Ο Μαυρίκιος είναι ένα θαυμάσιο μείγμα αφρικανικών, ινδικών, ευρωπαϊκών και ανατολικών επιρροών που βρίσκονται σε ένα καταπληκτικό νησί με παραλίες λευκής άμμου, πεδία ζαχαροκάλαμου, βουνά και με μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, γκολφ και χαλάρωση, relax και μπάνιο στις αμμουδιές του νησιού συνδυασμός που δεν είναι παράξενο που ο Mark Twain θεωρούσε τον προορισμό και τις υποδομές του χώρο που διαμορφώθηκε ο παράδεισος διακοπών.

Μακριά από τις παραλίες του, ο Μαυρίκιος εκρήγνυται με ιστορικά αξιοθέατα, πολιτιστική ποικιλομορφία και φυσικά αξιοθέατα. Κάντε μια βουτιά κάτω από τα καταρράκτη σε Tamarin Falls – αν και δύσκολο να φτάσετε, αξίζει μια επίσκεψη. Το Black River Gorges είναι το μοναδικό εθνικό πάρκο, μια άγρια περιοχή με παχιά ιθαγενή δάση που φιλοξενεί πάνω από 300 φυτικά είδη και σπάνια πουλιά. Επισκεφθείτε τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους και περπατήστε μέσα από την πλούσια βλάστηση, συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής συλλογής παλάμες του νούφαρου Victoria Regia, Στα νοτιοανατολικά, το μικροσκοπικό κοραλλιογενές νησί Ile aux Aigrettes ανήκει στο Ίδρυμα Άγριας Ζωής του Μαυρίκιου, παρέχοντας βιότοπο για σπάνια και ενδημική χλωρίδα και πανίδα, συμπεριλαμβανομένης της γιγαντιαίας χελώνας, του κέδρου του Μαυρίκιου και του ροζ περιστεριού.

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

Σημειώσεις

Ζητήστε μας τιμές ατόμου Smart = είναι στα πλαίσια “Early booking” νωρίς κρατήσεων ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων | Πείτε μας τι θέλετε από τις διακοπές σας / πότε θέλετε να ταξιδέψετε… πόσες ημέρες … εμείς θα αναλάβουμε όλα τα άλλα:

Πείτε μας πόσα άτομα είστε, τι resorts επιλέγετε στις διακοπές σας για παράδειγμα 4*, 5* ή άλλες λεπτομέρειες που μπορεί να μας φανούν χρήσιμες, όπως για παράδειγμα εάν πρόκειται για ειδική περίσταση “Honeymoon”.

Ενημερωθείτε και απολαύστε εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας. / Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας direct line 2109530925 ή να συνεχίσετε να συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα ενημερώνοντας μας στέλνοντας το ενδιαφέρον σας και μαζί να σχεδιάσουμε σωστά τις διακοπές – ταξίδι σας.