Ντουμπάι – Μαλδίβες

Διάρκεια: 9, 10, 11 ημέρες

Ντουμπάι – Μαλδίβες

Σας καλωσορίζουμε σε αυτόν τον συναρπαστικό συνδυασμό μια μοντέρνα όαση, ένα μείγμα Ανατολής και Δύσης. Ταξίδι στο Ντουμπάι σε ένα πλούσιο κοσμοπολίτικο κέντρο για να απολαύσετε ένα μείγμα της μυστηριακής ανατολής και του πλούτου της δύσης. Και όταν φανταστείτε την απόλυτη απόδραση πολυτέλειας στον Ινδικό Ωκεανό, θέλετε τα πάντα ακριβώς έτσι – όπως πάντα τα φανατιστήκατε !!! να βουτήξετε από την βίλα σας σε τουρκουάζ νερά για να συναντήσετε τη ζωντανή θαλάσσια ζωή σε λευκή άμμο με το a la carte της βραδιάς σας, στις Μαλδίβες. Η καλύτερη συμβουλή προέρχεται από κάποιον που γνωρίζει τον προορισμό από μέσα, επειδή έχει ταξιδέψει εκεί. Επιλέξτε έναν ειδικό του προορισμού για να πάρετε τις καλύτερες συμβουλές.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτόν τον συναρπαστικό συνδυασμό μια μοντέρνα όαση, ένα μείγμα Ανατολής και Δύσης. Ταξίδι στο Ντουμπάι σε ένα πλούσιο κοσμοπολίτικο κέντρο για να απολαύσετε ένα μείγμα της μυστηριακής ανατολής και του πλούτου της δύσης. Από τα πολυτελή ξενοδοχεία και καταστήματα επώνυμων μόδιστρων, στα σουκ του χρυσού, και τα ινδικά καταστήματα τσαγιού και μπαχαρικών. Ταξίδι σε μια μοντέρνα «Πόλη της υπερβολής», που κυνηγά πλέον το μεγαλύτερο, το ψηλότερο, το ακριβότερο … Ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί την πολυτέλεια της μεγάλης ζωής και να ζήσει το άρωμα της ερήμου……..

Μαλδίβες και φανταστείτε τα ιδιωτικά νησιά της λευκής άμμου που πλαισιώνουν τα κρυστάλλινα γαλανά νερά … οι Μαλδίβες είναι η απόλυτη διαφυγή πολυτελών νησιών και έχουμε διαλέξει 36 από τα καλύτερα Resorts – ξενοδοχεία στις Μαλδίβες και κάθε ένα στο δικό του ιδιωτικό νησί. Το ταχύπλοο / υδροπλάνο επιβραδύνει και έρχεται σε επαφή με ένα μικροσκοπικό κομμάτι ενός νησιού του δικού σας νησιού. Είστε ταξιδιώτες μας, είστε φιλοξενούμενοι μας στην απόλυτη πολυτέλεια !  

Οι Μαλδίβες είναι το απόλυτο μέρος για χαλάρωση. Εκεί είναι που χάνετε όλη η αίσθηση του χρόνου, σε ποια μέρα είναι και τι συμβαίνει αλλού. Αυτή είναι η πατρίδα του «καμία είδηση» / Απολαύστε γκουρμέ δείπνο και τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα. Και αν δεν είναι αρκετές όλες αυτές οι στιγμές, οι δραστηριότητες και οι εμπειρίες που προσφέρονται από αυτό το νησιωτικό σύμπλεγμα μπορείτε από μια σειρά θαλάσσια σπορ.

Ντουμπάι όπου η υπερβολή είναι ο κανόνας. Κάθε ίντσα αυτής της φιλόδοξης πόλης έχει σχεδιαστεί για να είναι λαμπερή και άξια λόγου. Υπάρχουν λίγα μέρη όπου θα μπορούσατε να πίνετε τσάι σε μια σκηνή στην έρημο, να τρώτε σε εστιατόρια με αστέρι Michelin και να συλλέγετε κομμάτια που παρουσιάζουν πρωτοπορία σε ένα φουτουριστικό εμπορικό κέντρο όλα την ίδια μέρα. / Μαλδίβες είναι το απόλυτο μέρος για χαλάρωση. Εκεί είναι που χάνετε όλη η αίσθηση του χρόνου, σε ποια μέρα είναι και τι συμβαίνει αλλού. Αυτή είναι η πατρίδα του «καμία είδηση»

Σχεδιάζουμε μαζί το ταξίδι σας το ταξίδι που εσείς θέλετε στον απόλυτο συνδυασμό. Ζητήστε στην ομάδα μας να φροντίσει κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές των ονείρων σας.

Οι καλύτεροι της ομάδας μας είναι σε ετοιμότητα για να εξασφαλίσετε ότι οι διακοπές σας θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Επικοινωνήστε με την ομάδα ταξιδιωτικών συμβούλων μας για να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στο σχεδιασμό των καλύτερων στιγμών σας.

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

Σημειώσεις / πληροφορίες ταξιδιού

Ζητήστε μας τιμές ατόμου Smart = είναι στα πλαίσια “Early booking” νωρίς κρατήσεων ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων Πείτε μας τι θέλετε από τις διακοπές σας / πότε θέλετε να ταξιδέψετε…… εμείς θα αναλάβουμε όλα τα άλλα:

Πείτε μας πόσα άτομα είστε, ή άλλες λεπτομέρειες που μπορεί να μας φανούν χρήσιμες, όπως για παράδειγμα την διάρκεια ταξιδιού σας ή εάν πρόκειται για ειδική περίσταση “Honeymoon”.

Ενημερωθείτε – απολαύστε εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας. / Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας direct line 2109530925 ή να συνεχίσετε να συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα ενημερώνοντας μας να σχεδιάσουμε μαζί σωστά τις διακοπές – ταξίδι σας.