Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι

Περίοδοι: Χριστούγεννα 2017 - Πρωτοχρονιά 2018

465

Διάρκεια: 6 ημέρες

Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι

Περίοδοι: Χριστούγεννα 2017 - Πρωτοχρονιά 2018

Ταξίδι σε Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι με την BMI Travel – τους ειδικούς στα ταξίδια στις Αραβικές χώρες με κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών και εξαιρετικό πρόγραμμα.

Tags: ,

Ενότητες: ΜΑΚΡΙΝΑ / ΕΞΩΤΙΚΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ Ντουμπάι / Άμπου Ντάμπι

Συναρπαστική χώρα, μια μοντέρνα όαση, ένα μείγμα Ανατολής και Δύσης

H BMI TRAVEL σας καλωσορίζει σε αυτήν την συναρπαστική χώρα, μια μοντέρνα όαση, ένα μείγμα Ανατολής και Δύσης. Ταξίδι στο Ντουμπάι σε ένα πλούσιο κοσμοπολίτικο κέντρο όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα μείγμα της μυστηριακής ανατολής και του πλούτου της δύσης. Από τα πολυτελή ξενοδοχεία και καταστήματα επώνυμων μόδιστρων, στα σουκ του χρυσού, και τα ινδικά καταστήματα τσαγιού και μπαχαρικών. Βουνά, παραλίες, οάσεις, έρημοι, καμηλοδρομίες, Βεδουίνοι, άριστη τουριστική υποδομή με τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις και η πασίγνωστη ελεύθερη αγορά (dutyfree) συνθέτουν μια πραγματικότητα οροθετημένη που αξίζει να επισκεφθεί, να την ζήσει ο σύγχρονος ταξιδιώτης.

Φόρμα Συμμετοχής

Ότι και να πει κανείς για το ταξίδι στο Ντουμπάι είναι λίγο και αδυνατεί να αποδώσει ακόμα και στο ελάχιστο τη χλιδή και τον πλούτο της κοσμοπολίτικης πόλης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ταξίδι στην έντονη νυχτερινή ζωή, πανέμορφες παραλίες, ασφάλεια και υποδειγματική αραβική φιλοξενία έχουν μεταμορφώσει το Ντουμπάι σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη, ένα firstclassresort για τουρίστες.

Το Ντουμπάι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Χρυσή Πόλη, όχι μόνο για τη σημερινή πλούσια, βουτηγμένη στη χλιδή και την πολυτέλεια εικόνα της, αλλά και για τις χρυσές της επιδόσεις στο εμπόριο και στον τουρισμό. Ταξίδι σε μια μοντέρνα «Πόλη της υπερβολής», που κυνηγά πλέον το μεγαλύτερο, το ψηλότερο, το ακριβότερο, το πιο χλιδάτο. Ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί την πολυτέλεια της μεγάλης ζωής και να ζήσει το άρωμα της ερήμου

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η Hμέρα Αθήνα - Ντουμπάι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» και απογείωση για Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Hμέρα Ντουμπάι - ξενάγησης πόλης (Τζουμέιρα)

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη με την μοναδική αρχιτεκτονική. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι, περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως και παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του ΣείχηΖάιεντ, τον δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο BURJ EL ARAB. Στη συνέχεια επίσκεψη στο νησί PalmIsland το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα, και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the palm. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην περιοχή downtown όπου θα κάνουμε στάση για να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε το ψηλότερο κτήριο του κόσμου το BurjDubai. Περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Η πρόταση μας προαιρετικά όσοι επιθυμούν για το βράδυ είναι η μοναδική Madinatjumeirah η διαφημισμένη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων, για ένα μοναδικό δείπνο ή ποτό στα κανάλια της. Διανυκτέρευση.

3η Hμέρα Ντουμπάι - Σαφάρι με jeep 4x4 (Barbeque - Δείπνο)

Το πρωινό σας είναι ελεύθερο για να κάνετε τις αγορές σας στα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι ή για χαλάρωση. Νωρίς το απόγευμα με Jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια μέσα στην έρημο, όπου μετά από παιχνίδια με τα jeep στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το Δείπνο απόψε είναι barbequeστην τέντα κάτω από τον ουρανό της Ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

4η Hμέρα Ντουμπάι - Προαιρετική βόλτα στο Dolphinarium / Shopping

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Προτείνουμε να επισκεφτείτε το DubaiDolphinarium όπου θα παρακολουθήσετε ένα εκπληκτικό show με τους πανέμορφους φίλους του ανθρώπου τα δελφίνια. Επίσης μία μοναδική ευκαιρία για τους τολμηρούς να κάνουν μια βόλτα στο Ντουμπάι με αερόστατο, ελικόπτερο ή και υδροπλάνο. Όλο η πόλη από ψηλά! Χαλαρώστε στο μοναδικό WILD WADI το υδάτινο πάρκο ή κολυμπήστε με τα δελφίνια και φυσικά κάντε θαλάσσιο σκί ή καταδύσεις. Διανυκτέρευση.

5η Hμέρα Ντουμπάι - Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι / YasIsland - Ferrari

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξεκινάμε για να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα των Αραβικών εμιράτων το Αμπού Ντάμπι. Η πρώτη μας στάση θα είναι το «διαμάντι» του Αμπού Ντάμπι το περίφημο τζαμί του ΣείχηΖάιεντ. Ένα από τα μεγαλύτερα τζαμία του κόσμου. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο EmiratesPalace (το πρώην παλάτι του Ελ ΣείχΖάιεντ με τα 80 τόνους χρυσού) και θα περάσουμε στη συνέχεια από το παλάτι του Σείχη. Θα ακολουθήσει γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Επείτα θα περάσουμε από το Yasisland με την πίστα της Formula 1 & το ParkFerrari, επίσης στην συνέχεια απο το Sadeeyatisland. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας νωρίς το απόγευμα. Το βράδυ προτείνουμε ένα παραδοσιακό γεύμα με ναργιλέ, πολύ αραβική μουσική και χορό της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.

6η Hμέρα Ντουμπάι - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και επιστροφή μας στην Αθήνα.

Τιμές και Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

ΤΙΜΕΣ
Τιμοκατάλογος 6 ημέρες
Η διαμονή σας / Hotels Αναχ/σεις Δικλ/Τρικλ Shopping & Safari Jeep Μονό
Somewhere 4* Emirates

23,26/12 &04/01

695€ GulfAirPromoChristmasαπό465€
Αναχωρήσεις
Καθημερινά 08/12 έως 09/01
+260€
MediaRotana 5* 720€ +275€
Steigenberger 5*L 795€ +355€
Somewhere 4* Emirates

24/12 & 02/01

745€ +310€
Media Rotana 5* 875€ +420€
Steigenberger 5*L 810€ +355€
Somewhere 4* Emirates

26/12

830€ +380€
Media Rotana 5* 960€ +510€
Avani 5*L 880€ +560€
Somewhere 4* Emirates

03 & 04/01

715€ +260€
Media Rotana 5* 760€ +310€
Steigenberger 5*L 810€ +355€
Somewhere 4* Emirates

28/12

920€ +470€
Media Rotana 5* 1120€ +670€
Avani 5*L 1045€ +595€
Somewhere 4* Emirates

29/12

920€ +470€
Media Rotana 5* 1050€ +595€
Avani 5*L 1030€ +580€
Somewhere 4* Emirates

30/12

880€ +430€
Media Rotana 5* 985€ +530€
Avani 5*L 1010€ +565€
Περιλαμβάνονται

Περιλαμβάνονται συνοπτικά:Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με πτήσεις της επιλογής σας | *Οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη είναι με την Turkish Airlines | Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο / ξενοδοχείο επιλογής σας | Διαμονή σε executive επιλεγμένα ξενοδοχεία επιλογής σας | Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο σας | Ξενάγηση της πόλεως του Ντουμπάι στην Ντέϊρα και την Τζουμέϊρα με γεύμα | Σαφάρι 4 Χ 4 με δείπνο barbeque και χoρό της κοιλιάς / FolclorDinner | Η εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι &YasIsland με γεύμα (εκτός 5 ημέρου) | Δώρο όλα τα εισιτήρια εισόδων στα μουσεία και επισκεπτόμενων χώρων | Ελληνόφωνος αρχηγός – ξεναγός του γραφείου μας | Ταξιδιωτική ασφάλεια αστική – επαγγελματική

Δεν περιλαμβάνονται

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι Αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμων 310€ | Φιλοδωρήματα / Sevices – Tips 20€ | Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημείωση

Σημείωση: Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων | Citytaxes φόρος της πόλης από 4€ έως €6 την ημέρα ανά άτομο | Τα διαβατήρια πρέπει να είναι νέου τύπου και σε ισχύ για 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης Παιδική έκπτωση σε τρίκλινο δωμάτιο – 100€ | Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους | Citytax δημοτικός φόρος ξενοδοχείων Ντουμπάι καταβάλλεται κατά το Checkin στο ξενοδοχείο (κόστος περίπου ανά δωμάτιο την βραδιά): 5* 20AED (περίπου 5€), 4* 15AED (περίπου 4€), 3* 10AED (περίπου 3€) | Όλα τα ξενοδοχεία ζητούν με την άφιξή σας, κάποιο ποσό εγγύηση για την χρήση του τηλεφώνου, βίντεο, μίνι-μπαρ, κλπ. από το δωμάτιο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την πιστωτική σας κάρτα.

Φόρμα Συμμετοχής

X

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ευέλικτη Ημερομηνία Αναχώρησης (± 2-3 ημέρες)

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων